Cision Websolutions

Konstruktion

Med egen avdelning för konstruktion och design kan vi stötta våra kunder i utvecklingsfasen. Hela vår kunskap inom mekanik, elektronik och el ryms inom vårt erbjudande. Vi hjälper till, kommer med idéer samt testar lösningar både vid nyproduktion och vid produktförändringar.

Här finner vi svaren till hur en produkt kan byggas upp med högsta kostnadseffektivitet, var den bäst kan tillverkas och hur logistiken ska läggas upp. Allt för att kunden ska få ut så mycket som möjligt ur ett samarbete med oss.

Våra starkaste ledord handlar om leveranssäkerhet och kvalitet. Och vår styrka handlar om att alltid leverera en jämn och hög kvalitet parad med korta leveranstider. Det här är något vi lever upp till och som avspeglar sig i de uppföljningar som utförs av våra kunder.

Utveckling samt produktion av prototyper och små serier sker i våra anläggningar i Västerås och Bollnäs. När marknaden kräver större volymer och mer manuellt arbete i produkterna kan vi ta hand om uppdragen i vår fabrik i Bulgarien. En fabrik som har varit i AQ:s ägo sedan mitten av 90-talet.