Lediga tjänster

Verktygsmakare till AQ Plast i Västerås

AQ Plast AB är ett dotterbolag inom AQ-koncernen som bedriver verksamhet i Västerås, Anderstorp och Torslanda och har sammanlagt 150 anställda och en omsättning på 350 miljoner kronor. Bolaget formsprutar och monterar termoplastdetaljer åt krävande industrikunder med ett åtagande av total kvalitet. AQ Plast i Västerås har funnits i AQ–koncernen sedan 1994, omsätter 140 MSEK och har cirka 40 anställda. Hela AQ- koncernen har kreditvärdighet AA, omsätter 3,3 miljarder SEK, finns i 12 länder och har 6000 anställda. Läs mer om AQ på www.aqg.se. 

Vi söker dig som är utbildad tekniker eller verktygsmakare eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom formsprutning från tidigare arbetsplatser. Du är van att arbeta inom industrin och har hög arbetsmoral och vilja att fortsätta utvecklas i ditt arbete.

Du kommer att arbeta med att underhålla, reparera, felsöka och förbättra våra formsprutningsverktyg, även iordningställande av nya verktyg inför provkörningar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med felsökning och övriga underhållsarbeten inom verktyg såsom trådgnistning, sänkgnistning svarvning och fräsning samt slipning. Vi tror att du som söker har gymnasiekompetens eller erfarenhet. 

Som person är du en problemlösare med hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta i grupp, men ska även kunna arbeta ensam då du kommer tillhöra en mindre arbetsgrupp. Du är ödmjuk och prestigelös i ditt sätt att ta emot och ge information. Säkerhet och kvalité är viktigt för dig och du prioriterar alltid att göra det lilla extra för att få verksamheten att fungera.

Din profil
Vidare har du en positiv attityd och tycker att det är stimulerande att arbeta i en utvecklande miljö där förändring är en del av vardagen. Förutom dina praktiska och formella kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder dig
AQ är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi har världsledande kunder som efterfrågar världsledande engagemang och kompetens från sina leverantörer vilket gör att vi hela tiden utvecklas.

Din ansökan
Skriv ett personligt brev, med en motivering till ditt intresse för jobbet - och bifoga ditt CV. Vänligen skicka din ansökan asap till mattias.nettelbladt@aqg.se. Vi söker kontinuerligt medarbetare med denna kompetensprofil och urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Övriga fakta och frågor
Placering är i Västerås. Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. Tillträde snarast möjligt. Frågor om befattningen besvaras av Produktionschef och närmaste chef i tjänsten Mattias Nettelbladt 073-826 98 00.

Välkommen med din ansökan!