Kvalitetsingenjör AQ Plast AB i Västerås

Nu rekryterar vi en Kvalitetsingenjör till AQ Plast i Västerås. Tjänsten är en ny roll i organisationen som kommer att lyfta och utveckla vårt kvalitetsarbete. Här finns en spännande tjänst för dig som brinner för kvalitet, avvikelser och ledningssystem!

Lockas du av att arbeta i ett företag med stark framåtanda och god sammanhållning så är detta ett tillfälle du inte får missa!

Arbetsuppgifter:
Som Kvalitetsingenjör är en av dina huvuduppgifter att upprätthålla ledningssystemen ISO 9001: 2015 för kvalitet och ISO 14001 för miljö.

Du ansvarar för kundreklamationer, du är kundens första kontakt och du ser till att vår organisation sköter hanteringen och konsekvenserna av avvikelsen. Självklart följer du upp med förbättrande åtgärder så att avvikelsen inte återkommer. Du kommer även leda arbetet med ständiga förbättringar för både nya och befintliga processer. Vi använder oss av affärssystemet Monitor och för dokumenthantering M-files.

Din utbildning- och arbetsbakgrund:
Vi söker dig som har god kunskap och dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete i tillverkningsindustrin, gärna inom fordonsindustrin då våra kunder gärna siktar lite högre än kraven från ISO 9001. Tidigare erfarenhet av PPAP/APQP och/eller formsprutning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att driva förbättringar genom bl.a. extern och intern avvikelsehantering och hålla en god kontakt med kunderna som finns i hela världen.

Vi ser gärna att du har högskolebakgrund inom relevant område eller motsvarande erfarenhet.

Som Kvalitetsingenjör är direkt underställd Platschef, Marie Sannes. I AQ Plast AB finns även en Kvalitetschef som är kvalitetsansvarig för tre verksamheter i Sverige.

Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

Våra värdeord: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt

Din ansökan
CV och personligt brev skickar du till Marie Sannes, marie.sannes@aqg.se senast den 15 oktober 2019. Urval sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Övriga fakta och frågor
Placeringsort är Västerås. Kontakta oss om du har frågor kring tjänsten. Information om tjänsten lämnas av Platschef Marie Sannes, marie.sannes@aqg.se. 070-520 32 99. Per Wedel, VD AQ Plast. 070-580 33 34, per.wedel@aqg.se

Läs gärna mer om AQ på www.aqg.se

Välkommen med din ansökan!