konstruktion

Konstruktion

Vårt konstruktionskontor i Stockholm har sina rötter i Ericssons mekanikavdelning som utvecklade AXE-växeln. Konstruktörer och projektledare har stor erfarenhet från Ericsson men medarbetarna har idag ett bredare perspektiv och har arbetat eller haft uppdrag på många andra företag.

Det primära syftet med konstruktionskontoret är att knyta den bästa kompetensen till AQ och vara närmre många av våra kunder. Medarbetarna på konstruktionskontoret har ett starkt nätverk inom AQ Group vilket ger tillgång till en enorm expertis inom produktion. Nätverket är viktigt och naturligt då konstruktörerna ofta är bryggan mellan den produktägande kunden och produktionen.

Vi är skickliga på mekanisk konstruktion och projektledning. Vid behov av kompetens inom el och mjukvara, tar vi hjälp av kollegor inom AQ Group.

Med vår bredd och djup gör vi det mesta inom mekanisk konstruktion, allt från enkla plåt- eller plastdetaljer till komplexa inkapslingar och system. Vi är verksamma inom bland annat telekom, processautomation och konsumentprodukter.

Se mer av vad vi erbjuder på Tjänster