Cision Websolutions

Svetsade konstruktioner

Svetsning

AQ har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med svetsade konstruktioner i olika former och material. AQ är certifierade mot svetsstandarderna EN-ISO 3834 samt EN-ISO 15085 vilket innebär att vi står beredda att åta oss kvalificerade svetsuppdrag. Svetsverksamheten finns i en nyinredd svetsverkstad skapad för att på bästa sätt utföra både enklare och kvalificerade svetsarbeten.

 

Kompetens

AQ vill vara din partner inom svetsning. Vår insats kan vara allt ifrån att utföra enkla svetsarbeten i enstyck eller serieproduktion i robotcell till att omfatta avancerade projektarbeten med krav på svetsning enligt EN-ISO15085. Våra kunder är globala företag såväl som företag i vår lokala närhet och återfinns i en rad olika branscher exempelvis, ventilation och VVS, elkrafts-, fordons- och tågindustrin.

 

Kvalitet och egen svetsansvarig med EWE-utbildning

För att leva upp till marknadens krav och förväntningar, att leverera felfria svetsade produkter i olika material, serie - eller projektform med varierande komplexitet och omfattning har vi ett antal välutbildade svetsare med godkända svetsarprövningar. Vi är utrustade med moderna svetsmaskiner och hjälpmedel för att få så optimala förutsättningar som möjligt. För att kontrollera och övervaka svetsprocessen finns också svetsansvarig person med EWE-utbildning.

 

AQ ger dig som kund det lilla extra

Genom ett kreativt partnerskap och långsiktiga relationer tillsammans med våra kunder erbjuder vi den mest kostnadseffektiva lösningen inom ramen för AQ Group. I vår ambition att stödja våra kunder" från idé till färdig produkt", erbjuder vi såväl konstruktion/design, produktionsteknik som svetstekniska resurser.

 

AQ erbjuder:

  • Modern svetsverkstad certifierad enligt EN-ISO 3834 och EN-ISO 15085.
  • Välutbildad svetspersonal och svetsansvarig med EWE-utbildning.
  • Svetsning i alla normalt förekommande material. ( svart, rostfritt,aAluminium).
  • Svetsning i serieproduktion eller enstyck.
  • Robotiserad svetscell
  • Framtagning av prototyper och svetsfixturer